SZERELMESEK FESZTIVÁLJA

Június 29. és július 1. között várunk mindenkit Szentgotthárdra a Szerelmesek Fesztiváljára!

Június 29-én, pénteken HÁMORI GABRIELLA önálló estjének keretében Gyarmati Fanni naplójából szemezgethetünk a Színház aulájában, majd a Kolostorudvarban találkozhatunk ismét GUBÁS GABIVAL, aki idén nemcsak az Éjszakai nesz zenekarral érkezik hozzánk. A "Ha lenne más is" c. esten FENYŐ IVÁN lesz a partnere. Az estet a Színház előtti téren PÉLY BARNA koncertjével zárjuk.

Június 30-án, szombaton JORDÁN ADÉL és SZABÓ KIMMEL TAMÁS előadásában láthatjuk majd a Színházban Bill Manhoff Bagoly és cica c. darabját. A várkerti szabadtéri színpadon az Abrakazabra zenekar kíséri majd a csodálatos hangú RADICS GIGIT és KIRÁLY VIKTORT.

Július 1-jén, vasárnap a KISKALÁSZ zenekar koncertjével kedveskedünk a kicsiknek, majd JAKUPCSEK GABRIELLA elmaradhatatlan beszélgetős műsora várja az érdeklődőket a Színházban. Este CHARLIE koncertjét hallgathatjuk meg, amelyre egy különleges vendég is érkezik, MALEK ANDREA.

2018. június 30-án, szombaton és július 1-jén, vasárnap 16.00 órától a Várkertben kirakodóvásár, valamint finom ételek és italok várják a fesztiválozókat. A legkisebbek örömére idén is lesz ugrálóvár és kézműves foglalkozás.

További részletek: www.szerelmesekfesztivalja.huTischreservierung, Spezielles Angebot für Gruppen

Liebe Gäste!
Senden der Daten bedeutet keine endgültige Reservierung.
Unser Kollege wird sich in kurzem bei Ihnen melden!


Kontakt:
info@andantehotel.hu

  • 36 94 44 55 66
  • 36 20 234 42 41Warum denn Andante?

Weil Sie bei uns auch die berühmte ungarische Spezialitäten finden kann!
Sie können bei uns mit Bankomat zahlen!
Wir vorbereiten Speisen auch für gesundheitsbewusste Gäste (mit reduziertem Kalorie- und Fettgehalt)
Spezielle Rabatte für Familienfesten und Gruppenveranstaltungen!